top of page
IMG_4704.JPG

"Klaar voor de start"
zomertraining voor a.s. brugklasleerlingen

NIEUWS

BESCHIKBARE PLAATSEN

UPDATE: 28 mei 2024

 

Kesteren: 5 van 30

Rotterdam: 6 van 20

Veenendaal: 1 van 10

Amersfoort: 1 van 20

Gouda: 8 van 20

Gorinchem: 6 van 20

Zaltbommel: 11 van 20

Uddel: 1 van 10

Apeldoorn: 9 van 20

Kampen: 5 van 20

NIEUWSBERICHTEN
 

Nieuwsupdates, beschikbare plaatsen en info over het doorgaan trainingen

28 mei 2024

We gaan ook in Kampen trainen in twee groepen. Er zijn nog 5 plekken vrij op die locatie. Meer info volgt.

25 mei 2024

Op alle locaties is een begin gemaakt met de voorbereidingen. Onze trainers zijn enthousiast! Ouders zullen gebeld worden tussen nu en eind juni. Het aantal aanmeldingen loopt intussen door. We gaan richting de 140. Voor Kampen is het nog even spannend of het lukt om een tweede (mogelijk kleine) groep er bij te doen. We zijn in contact met potentiële trainers. Als u uw kind nu aanmeldt, komt hij of zij (voor deze locatie) op een reservelijst. We informeren u op deze pagina over de ontwikkelingen. Volgende week is er weer en update met info.

En wie gaat het laatste plekje in Veenendaal, Amersfoort of Uddel innemen? VOL = VOL.

17 mei 2024

We leven ergens tussen de mei- en junivakanties van de scholen in het land. En hier is dan weer een update van onze kant! 

Achterliggende weken is er weer een aantal aanmeldingen bijgekomen. Ook zijn er wat mutaties geweest m.b.t. de trainers voor Gorinchem en Zaltbommel. Klik hier.

We gaan nu de laatste periode van het schooljaar in. Op onze VO-scholen zijn er kennismakingen met leerlingen en soms ook nog gesprekken met ouders. Mooie momenten om alsnog te kiezen voor onze zomertraining. Er zijn nog plekken vrij. Voor Veenendaal, Uddel en Kampen geldt: nog 1 plekje, VOL = VOL! Ook andere groepen kunnen spoedig volgeboekt zijn. We geven deze weken namelijk royaal bekendheid aan onze trainingen. 

Het goede nieuws is dat ALLE KINDEREN DIE tot en met vandaag AANGEMELD ZIJN KUNNEN DEELNEMEN!

Intussen zijn de teams van de verschillende locaties aan de slag gegaan. Er zijn meetings op avonden en er worden contacten gelegd met ouders voor de telefonische intakes. Die vinden plaats in de maand juni. Op die manier heeft u nog voor de zomervakantie persoonlijk contact met ons over uw kind. En u ontvangt voor de zomervakantie een mail met praktische informatie. Uiteraard wachten we hier nog even mee, zodat er nog ruimt een tijd is voor aanmeldingen. 

26 april 2024

Het gaat goed met 'Klaar voor de start'. De aanmeldingen blijven stromen. En we hebben plek!

Er is deze week uitbreiding gekomen in de beschikbare plaatsen. In Rotterdam, Zaltbommel en Apeldoorn zijn dat er nu geen 10 maar 20. Niet op elke locatie zijn we royaal. Voor Uddel en Veenendaal geldt: nog 1 plekje. VOL = VOL!

Hoe komt dat? We hebben weer bekwame en enthousiaste trainers gevonden met hart voor brugklasleerlingen! En daar zijn we heel blij mee. Klik hier voor de namen per locatie en hier voor de foto's van de (nieuwe) trainers. Een team van bijna 50 trainers: samen staan we sterk, samen staan we klaar voor uw kind!

De locatieteams gaan de komende weken een start maken met de voorbereidingen en in juni kunnen alle ouders een telefoontje van een trainer verwachten. Heeft u het inschrijfformulier nog niet opgestuurd? Doe dit dan op korte termijn.

Graag wens ik u, uw gezin en het team van desovaspecialist een mooie meivakantie toe!

Het aanmelden kan in deze periode gewoon door gaan, maar we reageren later! 

12 april 2024

Achter de schermen wordt gewerkt aan evt. uitbreiding naar meerdere groepen op een aantal locaties. Wil je bij ons trainen of gewoon even vrijblijvend contacten? Klik hier. 

We gaan niet uitbreiden in Veenendaal en Uddel.  VOL = VOL

Rond 26 april komt er weer een nieuwsupdate.

2 april 2024

Nog een paar aanmeldingen voor de locatie Kampen en het goede nieuws wordt dat alle jongens en meisjes kunnen deelnemen. Dat geldt overigens al nagenoeg zeker voor alle kinderen van de andere locaties. De slag om de arm is dat we van enkele ouders het inschrijfformulier nog verwachten. 

Door uitbreiding zoeken we trainers voor: Rotterdam, Zaltbommel en Apeldoorn.

Klik hier en maak gerust een leuke belafspraak met Peter!

25 maart 2024

De ontwikkelingen gaan snel. We hebben mooie dingen te melden:

Afgelopen weekend is aanmelding 100 binnengekomen. Weer zo'n mijlpaal; vroeger in het jaar dan vorig jaar!

Afgelopen week hebben we ook de mogelijkheid voor de derde groep in Kesteren definitief geopend: er is een derde duo gevonden! Kijk hierOns team is compleet: alle bekende en nieuwe trainers: hartelijk welkom!

En dan horen we het natuurlijk graag: nagenoeg zeker is dat de volgende trainingen door gaan:

Kesteren (3 groepen), Rotterdam, Veenendaal, Amersfoort (2 groepen), Gouda (2 groepen), Gorinchem (2 groepen), Zaltbommel, Uddel, Apeldoorn.

Gaat het er dan toch van komen dat we ook op meerdere locaties gaan uitbreiden? We sluiten het niet uit voor bijvoorbeeld Rotterdam, Zaltbommel en Apeldoorn.

18 maart 2024

Weer veel aanmeldingen er bij. Het wordt nu spannend! Gaat het licht voor Rotterdam, Veenendaal, Gorinchem (2e groep), Zaltbommel en Apeldoorn op groen?  We hebben bijna genoeg aanmeldingen om ook op deze locaties de trainingen door te laten gaan! 

Brengt u ook andere ouders op de hoogte van de trainingen? Dan krijgen we de groepen vol en kan straks iedereen deelnemen!

In Kesteren willen we een derde groep en daarom zijn er weer vacatures voor trainers. Klik hier.

9 maart 2024

Op deze mooie voorjaarsdag breken we door de 75 aanmeldingen heen. Een soort magisch getal dat we jaarlijks ergens in maart passeren! We ervaren prettige contacten met de scholen.

4 maart 2024

Ons team is in principe compleet met weer veel bekende èn nieuwe trainers! 

En dat is snel gegaan, dankzij de inzet van veel mensen door het hele land. We kijken komende maanden hoe de aanmeldingen zijn. De kans is groot dat we op de locatie Kesteren gaan uitbreiden naar 3 groepen. In elk geval kunnen alle kinderen die daar tot en met vandaag zijn aangemeld, ook gaan deelnemen. 

17 februari 2024

Het was weer een mooie week voor onze organisatie met 5 leuke gesprekken met aanstaande trainers. We krijgen steeds meer een stabiel team. Klik hier voor de plaatjes bij de namen!

De verwachtingen van de trainingsteams zijn positief. Daarom is het aantal beschikbare plaatsen van een aantal locaties opgehoogd! Zo nemen we verantwoorde besluiten.

Leuk ook om te melden is dat de training in Uddel hoogstwaarschijnlijk door gaat. We hebben al genoeg aanmeldingen en trainers voor die locatie.

Heeft u een mail ontvangen voor een inschrijfformulier? Dan graag zo spoedig mogelijk het formulier in orde maken en opsturen. Dat geeft ons allemaal zekerheid. Dankuwel!

De voorjaarsvakantie zit er aan te komen. Het aanmelden van zowel deelnemers als trainers kan onverminderd door gaan via deze website. Mogelijk zijn onze reacties iets trager.
Aanmelden deelnemers: klink hier

Aanmelden trainers: klik hier

10 februari 2024

Achterliggende week zijn er weer nieuwe deelnemers aangemeld. Ook hadden we fijne contacten met bekende en nieuwe trainers. Klik hier voor de uitbreiding van ons team. En klik hier als je trainer wilt worden. 

De statistieken van onze website helpen ons ook een handje om nauwkeurig te bepalen waar in het land de belangstelling voor 'Klaar voor de start' het grootst is. Daar stemmen we ons beleid op af.

Voor sommige locaties geldt nu al: twijfelt u nog om aan te melden? Neem zo spoedig mogelijk een besluit! Zie hiernaast bij 'beschikbare plaatsen'. 

 

3 februari 2024

Drie weken is het aanbod van onze zomertrainingen bekend en we hebben al bijna 50 aanmeldingen! Het gaat sneller dan in voorgaande jaren. Achter de schermen wordt actief gewerkt aan het werven van trainers! Klik hier voor de nieuwe gezichten. 

Het goede nieuws is intussen dat alle jongens en meisjes die tot nu toe aangemeld zijn in Kesteren, Amersfoort en Gouda al nagenoeg zeker kunnen deelnemen!

31 januari 2024

We zijn weer online! Door een storing bij de provider, was onze website vandaag niet bereikbaar. Het is opgelost. U kunt weer aanmelden.

27 januari 2024

Mooie ontwikkelingen afgelopen week: 13 nieuwe aanmeldingen en 8 ervaren of nieuwe trainers die zich gaan inzetten. Allemaal hartelijk welkom!

Primeurtjes: in Kesteren en Amersfoort is 1 groep al volgeboekt en voorzien van trainers. 

We groeien snel en zoeken trainers, zodat we op deze locaties in meerdere groepen kunnen trainen. Heb je interesse of ken je iemand? Laat van je horen, klik hier

20 januari 2024

Achterliggende week is het aanbod van de zomertraining verzonden naar veel reformatorische en christelijke basisscholen in ons land. Wij kunnen niet garanderen dat we alle scholen met onze berichten bereiken. Daarom gaat het aanbod ook naar de VO scholen. Zij zullen de training onder de aandacht brengen tijdens open dagen, kennismakingsmomenten en gesprekken met ouders.

Het aanmelden kan op 10 locaties

Het goede nieuws is dat we na 5 dagen al 20 aanmeldingen hebben!

Ook hebben zich weer veel oude en nieuwe trainers gemeld. We kunnen nog niet alle trainers op de website zetten omdat we de puzzel nog niet compleet hebben, maar kijk gerust alvast.

12 januari 2024

Onze website wordt momenteel vernieuwd en geactualiseerd!

Maandag 15 januari worden de scholen geïnformeerd over ons aanbod.

Aanmelden kan al!

22 december 2023

Rehoboth Dienstverlening gaat D.V. voor het 15e jaar de zomertraining 'Klaar voor de start' weer aanbieden! 

We willen in 2024 naar de volgende locaties:

  1. Kesteren, Van Lodenstein College

  2. Amersfoort, Van Lodenstein College

  3. Veenendaal, Ichthus College

  4. Rotterdam, Driestar-Wartburg, Guido de Brès

  5. Gouda, Driestar-Wartburg, Driestar College

  6. Gorinchem, Gomarus Scholen Gemeenschap

  7. Zaltbommel, Gomarus Scholen Gemeenschap

  8. Uddel, Jacobus Fruytier Scholen Gemeenschap

  9. Apeldoorn, Jacobus Fruytier Scholen Gemeenschap

  10. Kampen, Pieter Zandt Scholengemeenschap

Voor de eerste 9 locaties plannen we de trainingen in de week van 19-23 augustus en voor de 10e locatie in de week van 26-30 augustus. 

Momenteel puzzelen we locaties, definitieve datums en trainers bij elkaar. Stap-voor-stap komt alle info op de website. Half januari worden basis- en voortgezet onderwijsscholen geïnformeerd.

Al staat de meeste informatie nog niet op de website, de eerste aanmeldingen zijn al binnen! En er is weer veel vraag naar onze trainingen. Dat motiveert! 

Aanmelden kan hier.

IMG_4666.JPG
bottom of page