top of page

Nieuws

Actuele informatie over de trainingen

Nieuwsupdates, beschikbare plaatsen en info over het wel of niet door gaan van de training:

 

01-06-2023

Deze maand starten de trainers met de telefonische intakes. Zij maken daarvoor per mail een afspraak met de ouders.

In verband met te weinig aanmeldingen gaat de training in Rijssen niet door. U kunt nog wel aanmelden voor Apeldoorn. Daar is nog plaats genoeg.

26-05-2023

De groepen in Kesteren en Gouda  zijn volgeboekt. Als u voor deze locaties aanmeldt, komt uw kind op de reservelijst. En voor de andere locaties geldt: twijfelt u om aan te melden? Wacht niet te lang, want vol = vol.

Voor de locaties Rijssen en Urk zijn op dit moment nog te weinig aanmeldingen. Binnenkort zal een besluit worden genomen of de trainingen op deze locaties door zullen gaan. Heeft u uw zoon of dochter voor één van deze locaties aangemeld? Niet getreurd, uw kind kan de training op een andere locatie volgen. Geef dit gerust vast aan ons door.

17-05-2023

Het landelijke beeld is divers. Sommige locaties zijn bijna volgeboekt. Op andere locaties is nog plaats genoeg. Wacht niet te lang met aanmelden. Hier en daar is nog maar 1 enkel plekje vrij. Wij gaan niet verder uitbreiden. 

12-05-2023

Er is een wijziging m.b.t. de verdeling van onze trainers. In Amersfoort gaat juf Nelleke v.d. Bosch trainen en in Apeldoorn juf Marjet Ligtenberg. Je kunt hier kennismaken. 

01-05-2023

Een aantal van onze trainingsgroepen is inmiddels volgeboekt. 

Wilt u uw kind aanmelden voor de zomertraining? Wacht daar dan niet te lang mee! Op een bepaald moment moeten we 'nee verkopen'. 

11-04-2023

Onze vacatures zijn vervuld!!! Zie de pagina TRAINERS en maak kennnis met ons allemaal!

Meerdere trainingen stromen vol en de verwachting is dat we binnenkort geen deelnemers meer kunnen toelaten op een aantal locaties. Zie de beschikbare plaatsen op deze pagina.

 

01-04-2023

Op een meerdere locaties is afgelopen week het aantal aanmeldingen fors toegenomen. De groepen Kesteren A en Amersfoort A willen we uitbreiden naar maximaal 10 deelnemers. Daardoor zijn er weer extra plaatsen vrij.

Zichtbaar is ook dat meerdere trainingen nagenoeg zeker door kunnen gaan. Dat is als het aantal beschikbare plaatsen 2 of lager is. En ook waar +1 of +2 bij staat.

En hoewel we voor Urk niet dringend trainers nodig hebben, heeft zich voor die locatie toch iemand gemeld: meester Aarnoud Kouwenhoven. Ook daar is het nu mogelijk om in 2 groepen te trainen. Binnenkort stelt hij zich voor.

Alle nieuwe trainers: van harte welkom! 

Nog 1 vacature voor Rotterdam of Gouda. Kom maar door! Klik hier om je te melden.

 

25-03-2023

Deze week alleen trainersnieuws. Er zijn weer 3 vacatures vervuld: 1 voor Rotterdam en 2 voor Gouda. Voor Gouda stellen meester David en juf Christa Brinkman zich voor. En ja, we hebben voor het eerst een echtpaar als trainersduo.  Maak hier met ze kennis. Binnenkort zal meester Cors Bakker zich voorstellen als nieuwe trainer voor Rotterdam en juf Dieke Pruissers voor Zaltbommel. 

We zijn erg blij dat bijna alle vacatures vervuld zijn. We hebben daardoor nog veel plekjes voor nieuwe deelnemers!

Het aanmelden loopt intussen door en er raken steeds meer groepen vol.

Staat bij een groep een plusje, bijvoorbeeld +1 of +2. Dan vinden wij die groep geschikt om uit te breiden tot 10 deelnemers. Die groep gaat in elk geval door.

 

18-03-2023

Langzamerhand zien we meerdere groepen vol raken. Er is op alle locaties nu nog plek.

Als u twijfelt om uw kind aan te melden, wacht dan niet te lang. 

Een groot aantal vacatures voor trainer is vervuld en daar zijn we erg blij mee. Als nieuwe trainers voor Kesteren stellen zich voor: meester Maarten van Leeuwen en juf Esther Eshuis. Je kunt hier met ze kennismaken. 

Trainer worden? Er zijn nog vacatures voor Rotterdam en Gouda. Klik hier voor meer info.

 

11-03-2023

We gaan richting de 100 aanmeldingen. 

Eind deze maand delen we mee welke trainingen in elk geval door zullen gaan (bij gezondheid van de trainers!). Dit hangt af van: voldoende aanmeldingen en voldoende trainers.

Als nieuwe trainers stellen zich voor: juf Eléanne Biesheuvel en meester Wilco Thomassen, een nieuw duo voor de locatie Veenendaal. Door de vervulling van deze 2 vacatures, konden we ook wat schuiven en zijn de vacatures voor Gorinchem en Amersfoort ook vervuld. Zie hier onze nieuwe gezichten.  

Trainer worden? Er zijn nog vacatures voor Rotterdam, Gouda en Zaltbommel. Klik hier voor meer info.

 

25-02-2023

De eerste aanmeldingen voor Urk en Kampen zijn binnen. Ook op deze locaties is dit jaar de mogelijkheid om in 2 groepen te trainen. We rekenen weer op een mooie samenwerking met de Pieter Zandt en de scholen in de regio Noord. Er is plek genoeg!

En.. we hebben weer veel nieuwe trainers. Maak hier kennis met:

Juf Dieke Scheurwater voor Kesteren, juf Marisca van Eldik voor Amersfoort, Juf Karina van Kuilenburg voor Zaltbommel, juf Willemien Freeke voor Rijssen, juf Nelleke van den Bosch voor Apeldoorn en juf Berdien v.d. Blonk voor Kampen. 

Voor Kesteren zijn alle vacatures vervuld. We trainen er in 3 groepen en dat is voor ons het maximum. Binnenkort stellen meester Maarten van Leeuwen en juf Esther Eshuis zich voor als trainers van groep C. Er zijn nog 7 plaatsen vrij voor deze locatie. Vol = vol!

Tenslotte: er zijn nog enkele vacatures: Klik hier voor meer info.

 

18-02-2023

We zijn de 75 aanmeldingen gepasseerd. Heel motiverend om ons in te spannen voor een goede voorbereiding. Nieuw op onze website is juf Els Vandermeer voor Kampen.  En we hebben afgelopen week weer meerdere contacten gehad met nieuwe trainers. Zij gaan zich binnenkort ook aan jullie voorstellen. Hun namen kun je al terugvinden. Klik hier.

Zin om trainer te worden? 

Het is heel leuk om te doen. Klik hier voor meer info!

 

10-03-2023

We doen ongeveer wekelijks een update. We hebben nu meer dan 60 aanmeldingen. We doen ons best om in Gouda en Amersfoort in 2 groepen te kunnen trainen en hebben contacten met potentiële trainers. In Kesteren werken we weer toe naar 3 groepen en dat is wat ons betreft het maximum aantal groepen per locatie.

Een nieuwe trainer die zich voorstelt is juf Marretje Hoekstra voor Urk. Klik hier. Andere voorstelrondjes volgen binnenkort. We hebben veel lijntjes uit staan. 

 

03-02-2023

Stormachtig, zo kunnen we de start rondom de zomertrainingen dit jaar wel noemen. Veel aanmeldingen in korte tijd. En ook meerdere nieuwe trainers.... Houd de komende weken onze website in de gaten voor al die nieuwe gezichten! 

Nieuwe trainers zijn: meester Martin Woord voor Urk, juf Arinda Benschop en juf Dieke Scheurwater voor Kesteren en er volgen er nog meer!

Omdat we groeien zijn er nog vacatures. Ben jij een belangstellende of ken je iemand die belangstelling heeft? Klik hier.

 

28-01-2023

Twee weken in de lucht en 40 aanmeldingen binnen! We hopen dat we alle jongens en meisjes een plekje kunnen bieden en werken daar hard aan. Tot nu toe lukt het goed om nieuwe trainers te werven. Voor Veenendaal stelt meester Izak van Vuuren zich voor en voor Apeldoorn gaat juf Nelleke van den Bosch zich binnenkort laten zien. Kijk hier maar eens. En er staan lijntjes uit met andere potentiële trainers. Heel fijn!

Omdat we groeien zijn er nog vacatures. Ben jij een belangstellende of ken je iemand die belangstelling heeft? Klik hier

 

20-01-2023

Vorige week vrijdag zijn de scholen geïnformeerd over het aanbod van de zomertrainingen. Binnen één week hebben we bijna 23 aanmeldingen binnengekregen en daarmee loopt het vlotter dan vorig jaar. De eerste groep in Kesteren zit bijna vol. We gaan de training hier ook in een tweede groep aanbieden (onder voorbehoud van voldoende trainers). 

 

13-01-2023

Afgelopen week hebben we de verdeling van de trainers per locatie vastgesteld. Er zullen de komende maanden vast nog wat kleine wijzigingen zijn. Ook zijn alle VO-scholen en basisscholen geïnformeerd over ons aanbod en de aanmeldingen druppelen binnen. U vindt hiernaast het aantal beschikbare plaatsten per locatie. Voor elke locatie gaan we nu uit van 1 groep van 8 deelnemers. Als op een bepaalde locatie het aanmelden snel gaat, zullen we zondermeer proberen daar met 2 groepen te trainen. 

 

12-01-2023

Vanaf 2023 wordt de landelijke coördinatie door 2 personen uitgevoerd. 

Peter van Vuuren die als oprichter dit werk 12 jaar alleen deed, wordt vanaf nu officieel bijgestaan door Wilma Groenewegen. Zij was vorig jaar ook al nauw betrokken bij besluitvorming, administratie en coördinatie. Heel fijn om te kunnen sparren en de verantwoordelijkheid samen te dragen. 

 

03-01-2023

Onze website wordt momenteel bijgewerkt voor de zomertrainingen van 2023. We gaan onze trainingen weer aanbieden op dezelfde locaties als vorig jaar. We hebben voor bijna elke locatie een duo trainers gevonden, waardoor op elke locatie nu plek is voor 8 deelnemers. Als uitbreiding nodig is, gaan we op zoek naar trainers. Aanmelden is mogelijk met ingang van heden.

 

Het is meteen raak vandaag: we zijn nog maar enkele uren online en de eerste 4 aanmeldingen zijn alweer binnen!

 

BESCHIKBARE

PLAATSEN

 Update: 05-06-2023

 

Kesteren groep A: VOL 

Kesteren groep B: VOL 

Kesteren groep C: VOL 

Amersfoort groep A: +2 

Amersfoort groep B: VOL 

Veenendaal: 0 

Rotterdam: +2 

Gorinchem groep A: 2 

Gorinchem groep B: 2 

Zaltbommel groep A: 2 

Zaltbommel groep B: 2 

Gouda groep A: VOL 

Gouda groep B: VOL 

 Uddel: +1 

Apeldoorn groep A: 2 

Apeldoorn groep B: 

Kampen groep A: 3 

Kampen groep B: 8 

Urk groep A: 6 

Urk groep B: 8 

bottom of page